OTEVÍRACÍ DOBA
Po zavřeno / Ut-Čt 15-01 / Pá 15-04 / So 17-04 / Ne zavřeno

café / coctails / beer

Co kdyby...® OSTRAVA - AKCE

Šátek Jack Daniel's - 13. - 14.4.2012

Legendy se rodí z pravdivých příběhů skutečných lidí. Lidí, kteří dokázali překročit vlastní stín a proměnit své sny a vize ve skutečnost. Jedním z těchto lidí byl i Jack Daniel, muž, který jednu z legend stvořil - Jack Daniel´s Tennessee Whiskey. A do tohoto podivuhodného příběhu můžete nyní nahlédnout i vy. Vice na www.jackliveshere.cz

Lynchburg- malé městečko ve státě Tennessee se zhruba 360 obyvateli. Je to jediné místo, kde se Jack Daniel´s Tennessee Whiskey vyrábí a zároveň jediné místo, kde paradoxně stále trvá prohibice od roku 1909. Platí tu zákaz konzumace alkoholu ve veřejných prostorách a alkohol nepořídíte ani v obchodě. Jedině za branou lihovaru Jacka Daniela tento tzv. suchý zákon neplatí.

Portfolio produktů tvoří:

  • Jack Daniel's Tennessee Whiskey
    • Díky tomu, že vybíráme pouze ty nejkvalitnější suroviny pro výrobu, pečlivě chráníme náš pramen čisté vody prosté minerálů a sledujeme proces zrání až do závěrečného plnění do lahví, můžete si svoji oblíbenou skleničku whiskey vychutnat kdekoliv na světě a bude to vždy ten správný Jack Daniel‘s Tennessee Whiskey.
  • Jack Daniel‘s Single Barrel
    • Zraje déle, a získává tak ještě sytější jantarovou barvu a výraznější chuť. Ručně se lahvuje vždy pou­ze z jednoho sudu. Každá lahev je originál, je označena číslem vrst­vy, ve které whiskey zrála, číslem sudu, z něhož byla lahvována a datem lahvování.
  • Gentleman Jack
    • Je jedinou whis­key na světě, jež se překapává dvakrát přes dřevěné uhlí. Tento náročný a nákladný postup je od­měněn výjimečně jemnou whis­key s příjemnou vůní a bohatou chutí.

Klíčovými drinky Jack Daniel's jsou Jack Daniel's na ledu, Lynchburg Lemonade, Jack & Coke, Jack & Sprite, Jack & Ginger

Šátek Jack Daniel's - 13. - 14.4.2012

Zpět na seznam akcí

webdesign by web-evolution