Co kdyby...® OSTRAVA - AKTUALITY

Přejeme všem klidné prožití vánočních svátků a hodně zdraví a úspěchů v životě osobním i pracovním v nadcházejícím roce 2013.
Váš cocktail bar Co kdyby...

Cocktail bar Co kdyby... Havířov se stal regionálním vítězem o nejlepší bar pro rok 2012 v soutěži Czech Gastronomy Awards.


V baru Co kdyby...® a cafebaru CITY CAFE nově v nabídce horké džusy Happy Day s variacemi Finských vodek.

V barech Co kdyby...® a cafebaru CITY CAFE nabízíme výlučně čaj DILMAH. Volbou pravého cejlonského čaje Dilmah, vždy čerstvého a s bohatým obsahem blahodárných antioxidantů, vykouzlíte nekonečně mnoho úsměvů na tvářích sociálně znevýhodněných obyvatelte jeho pitím lidem...

Tento měsíc máte jedinečnou příležitost prochutnat celou paletu rumů Matusalem© za zvýhodněnou cenu - 10 letý a 15 letý -25% a 23 letý -50%.
Jen v baru Co kdyby...®

Na snídani ke kávě či večer k vínu, cocktailu nebo pivu na grilu čerstvě zapečené Panini a tortily. Na výběr celkem z 6 druhů.

Zapoj se do soutěže o unikátní chladící box Jägermeister.Vyhodnocení proběhne v sobotu 8.12.2012 v následujících časech:
CITY CAFE Bohumín 20:00, Co kdyby...Havířov 21:00 a Co kdyby... Ostrava - Poruba 22:00.

Děkujeme všem za podporu.
Výsledky páteční soutěže v Ostravě: 1.místo: CO KDYBY, 2.místo: BROADWAY, 3.místo: FIFTY FIFTY. Děkujeme všem soutěžícím i návštěvníkům, byli jste skvělí!

JIŽ DNES TO PROPUKNE!
Kdy: pátek 23. listopadu 2012
Kde: Výstaviště Černá louka Ostrava, pavilon A
>>>VSTUP ZDARMA po registraci na www.tourdebar.cz<<<

BAR ROKU je celostátní soutěž, která oceňuje nejoblíbenější bary po celé České republice na základě hlasování veřejnosti. Pokud jste u nás spokojeni, dejte nám

Již dnes máte možnost ochutnat letošní Svatomartinské víno. Letošní teplé léto plné sluníčka hroznům přálo, tudíž se určitě máme na co těšit.

Lillet je jedinečný blend vína z Bordeaux a ovocného likéru. U nás ho můžete ochutnat ve třech variantách - Blanc, Rosé a Rouge jen tak na ledu, nebo v některém z cocktailů.

Výběr nejlepších a nejzajímavějších barů v Praze a České republice. Je vytvořen na základě nezávislých názorů od dobrovolných hodnotitelů, kteří tajně a za svoje peníze celoročně navštěvují a známkují podle kvality nápojů, servisu, interiéru a atmosféry. Publikaci vydává „milovník dobrého jídla a pití“ Pavel Maurer, který před patnácti lety založil celostátní anketu Maurerův výběr Grand Restaurant.